Visa större ruta för anteckningar när den har mycket innehåll

När man har en längre text i "Anteckningar"-rutan så är det lätt att missa botten av texten, särskilt på macOS där textrutor inte alltid har en scroll bar.

Här finns t.ex. bokstäverna "i, j, k" på egna rader som knappt märks. Om raden "i" hade varit en tomrad hade man inte sett någon indikation på att det finns fler rader.

En idé vore att med CSS tvinga webbläsaren att alltid visa en scrollbar.

En annan är att göra så att anteckningsrutan blir högre när den har mer innehåll. Då kanske det vore bra att lägga den underst i sin kolumn så den inte trycker ner annat innehåll.

Henrik N Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Henrik!

Tack för detaljerad och bra feedback! Jag ska se till att vi tar detta vidare i vår produkplanering, och återkopplar när vi gjort detta!