Vill kunna skicka chattkonversation via mail till kunden

Hej!
Jag skulle gärna se att man kunde skicka en konversation via mail till kunden efter att den avslutats. Är det något ni skulle kunna lösa? 😀

Jennifer Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej, tack för din fråga.

Kunden kan själv välja att få sin chattkonversation skickad till sin e-post när chatten avslutas. I bilden nedan visas hur en förfrågan om att få chatten skickad till sig ser ut. Skulle ni ändå vilja ha utökad funktionalitet?

Ha en fin dag!

Maria Hansson