Vilka räknas i antal sidvisningar?

Jag undrar vilka som räknas i antal sidvisningar (statistikverktyget)? Jag vet att inte redaktörsvisningar räknas, men är visningarna unika per IP-nummer eller annat?
Elisabeth på BL Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej!

Varje laddning av ett foruminlägg räknas som en sidvisning. Det görs alltså inte någon kontroll av IP-adress eller något annat, förutom att som du säger inte räkna sidladdningar gjorda av inloggade redaktörer.

Upplever ni att något inte stämmer eller är ni bara nyfikna?
    Patrik Stenmark Utveckling & support
  • Tack för ditt svar!
     Vi är mest nyfiken på vad det innebär och var lite osäker.

Elisabeth på BL