Vilka är de tekniska kraven för att köra Kundo Mail?

Vi funderar på att börja köra Kundo Mail. Vilka tekniska krav ställs på oss om vi väljer att köra ert system?
Kundo Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej,
    Här kommer en kort lista med de saker som behöver göras tekniskt för att komma igång med Kundo Mail:

• Sätt upp en vidarebefordring från er mailserver (t.ex. Exchange) för de mailkorgar som ni vill svara på från Kundo. För varje inkorg ni skapar hos oss får ni en mailadress hos oss. T.ex. skulle det kunna vara att support@företaget.se skickas vidare till support.företaget.se@mail.kundo.se.

• Valfritt: Om ni vill att vi skickar mail från er domän, istället för att mailet kommer från oss, så behöver ni göra fyra DNS-inställningar:
      • Skapa en CNAME-pekare från em.företaget.se till en adress som ni får av oss
      • Skapa två CNAME-pekare från s1._domainkey.företaget.se och s2._domainkey.företaget.se till två adresser som ni får av oss
      • Lägga till vår skickande server som TXT-pekare som ni har för företaget.se idag.
    DNS-inställningarna är som sagt valfria, och det enda de gör är att se till att det inte syns att ni använder Kundo bakom kulisserna.

DNS-inställningarna behöver ni bara göra första gången ni sätter upp en ny inkorg, sen kan ni lägga till så många nya inkorgar ni vill genom att bara lägga till en ny forward i er mailserver.

Om det finns något mer som vi kan svara på kring det tekniska är det bara att kontakta oss, i valfri kanal.