Var hittar jag vårt Facebook Page ID?

Hej

Vi vill lägga in Kundos Facebookapplikation på vår Facebooksida, vart hittar vi vårt Facebook ID?

Kundo Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej!

Relativt nyligen gjorde Facebook om inställningarna för Facebooksidor och flyttade då också platsen för Facebook Page IDt som man behöver för att lägga till Kundos applikation på sin Facebooksida.

1. Numera hittar du IDt under fliken Om (About på engelska),
    2. Välj därefter Sidinformation (Page Info på engelska), längst ner på den sidan finns Facebook Page ID för din Facebooksidan.
    3. Klistra sen in ert ID inne på inställningssidorna för Facebookapplikationen i ert Kundoforum och klicka på aktiveringslänken!

https://kundo.se/site_media/attachment/forum_4/...

Observera att du måste vara administratör på Facebooksidan för att få tillgång till IDt.