Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad är skillnaden mellan "Den du pratade med är inte längre ansluten" och "Chatten avslutad"?


"Den du pratade med är inte längre ansluten" visas när den du chattar med försvinner - tex om de stänger webbläsarfönstret, eller tappar sin internetuppkoppling.Om de öppnar fönstret igen eller på annat sätt kommer online igen så kan konversationen fortsätta.

"Chatten avslutad" innebär att du eller den du pratade med tryckt på "Avsluta"-knappen, och då går det inte att fortsätta samma chatt längre.

Om du har en kund som det står "Den du pratade med är inte längre ansluten" så tar den upp en av de platserna ni har ställt in som max antal chattar per redaktör. Detta då kunden potentiellt kan komma tillbaka, men i många lägen kan förstås kunden ha stängt fönstret utan att avslutat chatten.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller feedback kring detta!
Christine Petersson Öberg Customer Success Manager Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.