Utskrift av mail blir bara tom

Vi har sedan ett par veckor tillbaka haft problem med funktionen Skriv ut detta mail. När vi nu trycker på knappen får vi bara upp en tom sida med lite text i sidhuvud och fot. Se nedan bilder.

Vad gör vi för fel?

Efter att ha tryckt får vi upp nedan:

Kommentarer

• Bra att du hör av dig till oss när du upplever problem i Kundo. Det här ser ju tokigt ut.

Vilken webb-läsare och version uppstår detta problem för dig?

Fungerar det att skriva ut om du gör följande:
    1. Klicka på kugghjulssymbolen för det mail som ska skrivas ut.
    2. Hörgerklicka på 'Skriv ut detta mail'.
    3. Klicka på 'Öppna i ny flik'.
    4. Sedan skriva ut sidan.
    För att skriva ut:
    • Kortkommando: ctrl + p
    1. Öppna menyn i din webb-läsare.
    2. Alternativt högerklicka var som helst på sidan.
    3. Klicka på 'Skriv ut...'.

Ha en riktigt fin dag!
    Maria Hansson
  • Hej Maria,

Jo, vi har förstås andra sätt att skriva ut sidan på.

Men tänkte om det kunde vara något fel på er funktion kanske ni ville veta om det.

Det går ju också helt klart enklast och snabbast för oss att använda er funktion framför de andra sätten att skriva ut. Så vi ser gärna att det fungerar för oss 😀
    Pelle
  • Jag använder google chrome Version 65.0.3325.181
    Pelle
  • Ursäkta de flera inläggen men jag provade att använda er knapp nu och för tillfället verkar det fungera för oss igen 😀 Det har varit lite fram och tillbaka senaste tiden.

Men om det inte är något ni känner igen och har haft problem med kan ni ignorera detta för tillfället.

Återkommer om det uppstår problem igen.
    Pelle
  • Hej!

Vi släppte faktiskt en lösning på detta i går förmiddags så förhoppningsvis ska detta problem vara permanent löst nu. Självklart är det bara att höra av dig igen om det uppstår några problem i framtiden!

Ha en trevlig torsdag!
    Patrik Stenmark Utveckling & support
  • Tack Patrik!
    Pelle