Uppdaterat utseende för Kundo Chat

Idag så har vi uppdaterat utseendet på Kundo Chat. Funktionerna är samma som tidigare, men utseendet är mer modernt och tydligare, med text som är något större och mer lättläst.

Nya utseendet på chattfönstret

Ingen kodändring behövs göras på webbplatser som har Kundo Chat-inlagt, utan det nya utseendet har uppdateras för alla automatiskt. Färganpassningar som eventuellt har gjorts, t.ex. på meddelandetext och notifieringsikon, respekteras och används fortfarande.

Även "Chatta med oss"-knappen har fått ett nytt modernare utseende. Mer om hur den har förändrats kan du läsa här - "Modernare utseende av "Chatta med oss"-knappen"

Marcus Linder Utveckling & support Rapportera olämpligt innehåll