Tappar text om man lämnar

Hej! Ett problem för mig är att jag håller på att skriva ett kanske långt och komplicerat svar, sen händer nåt, kanske datorn strular eller jag "råkar" klicka på nåt annat på sidan (t ex för att kolla exakt hur vi skrivit tidigare i liknande svar) och då är allt jag skrivit borta! Otroligt frustrerande. Det funkar heller inte att backa för texten är borta då. Kan jag på något sätt få tillbaka det jag skrivit fast det inte är publicerat? Om inte är ett starkt önskemål någon form av "automatsparande".

mvh
Marie Hyllander ATG

Visa bästa svaret

Kommentarer

• Hej Marie,

Jag förstår att det är frustrerande och just möjligheten för "automatsparande" är någonting vi faktiskt har på agendan att diskutera på måndagens produktmöte!

Så dessvärre finns det ingen funktion för att få tillbaka det du skrivit som inte är publicerat men jag återkommer efter måndag här i tråden med vad vi diskuterat på vårt möte.

Trevlig helg

Anna Degrell Customer Success Manager
  • Ah, vad bra! Då håller jag tummarna 😀

Trevlig helg till dig också!

• Hej Marie,

Vi hade som sagt möte i måndags och pratade om det här och givetvis så skall man inte behöva förlora text som man skrivit, det var vi alla överens om!

Det kommer att komma en fix så att text sparas om man t.ex. råkar lämna ett inlägg dock kan jag inte svara på när det kommer att komma. Vi har en hel del puckar i backlogen som behöver komma på plats före. Men som sagt, det kommer!

Glada hälsningar

Anna Degrell Customer Success Manager
  • Hej Anna! Toppenbra att ni fixar det. Tack!

• Hej!
    Hur går det med detta?

Behovet kvarstår!
    Annika Ericsson
  • Annika: Vi har tyvärr inte kommit vidare med detta. Det ligger fortfarande i todolistan, men det är så himla mycket bra saker som alla våra kunder tipsar oss om. Jag antecknar att även ni är intresserade av detta. Återkopplar också här i tråden när det är live.
    Emil Stenström Produktansvarig
  • Hej,
    Nu har vi släppt en funktion som gör att texten sparas när ni skriver nya inlägg eller kommentarer. Det fungerar bara för inloggade redaktörer.

Stort tack för ert tålamod!