Tabeller i mejl

Hej!

När kunder bifogar tabeller i sina mejl är det inte alltid så att man kan se hela informationen då man måste "skrolla" till höger eller vänster. Detta funkar i många fall men andra gånger, när det är mycket information, kan man inte få den översikt man behöver. Skulle vilja ha möjligheten att "förstora" mejlet (typ Outlook eller liknande när det öppnas en ny ruta i helskärm) så att hela informationen syns.
Emma Hejninger Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Emma!

Tack för feedback!

Testa gärna att använda vår nya funktion "Ladda ner original" som du hittar i kugghjulsmenyn på mejlet. Du laddar då ner hela mejlet som en fil och kan sedan öppna filen i ett annat mejlprogram (exempelvis Outlook). Hoppas det kan hjälpa dig just nu.

Vi kommer se över hur mejlen visas men jag kan tyvärr inte svara på exakt när det kommer bli möjligt att öppna mejlen i ett nytt fönster eller förstora mejlet på annat sätt.

Ha en fortsatt trevlig dag och tveka inte att höra av dig om du har fler frågor!

Mvh Annika
    Annika Lindstedt User experience designer