Ta bort tagg, rensa taggar.

Hej!

Jag vill ta bort en tagg som jag tidigare har skapat, alltså en som inte är aktuell längre. Inte ta bort från ett specifikt ärende utan radera tagg helt.

Hur gör jag det?

Kommentarer

• Hej!

Det kan du göra genom att öppna listan på Taggar, som du kommer åt genom att klicka på meny-knappen bredvid din profilbild och sedan klicka på "Taggar".

I den listan kan du sedan söka efter din tagg och ta bort den, eller så ihop den med en annan tagg. Om du har samma tagg i flera kanaler behöver du gå in på varje forum, inkorg eller chattflöde och ta bort taggen där, eftersom listan på taggar är separat för varje kanal.

Hoppas det svarar på din fråga!