Ta bort mellansteget som föreslår liknande frågor

Hej Kundo!
Tänkte kolla med er, kan man ta bort det där mellansteget som föreslår liknande inlägg innan man tillslut postar? Vi märker att folk missar att man måste klicka igen för att posta frågan nämligen eller så kan ni kanske göra om länken till en stor knapp?

Hälsningar Emma-Klara

Kommentarer

• Hej Emma-Klara!

Jag har slagit av den funktionen i ert forum nu, så från och med nu så kommer det mellansteget inte att dyka upp när besökarna postar i ert forum.

Det är en funktion som är relativt ny så just nu kan bara vi på Kundo som kan slå av och på den funktionen. Jag har skrivit upp det som en diskussionspunkt, hur vi kan göra det tydligare för besökarna att de måste klicka igen, så vi tar upp det på vårt nästa produktmöte.

Vi återkommer när vi diskuterat detta vidare.

Ha en toppenfin helg!

Anna Degrell Customer Success Manager
  • Hej Anna!
    Jaha vad smidigt, tack för hjälpen. 😀

Trevlig helg, Emma-Klara

• Inga problem! Hojta till om ni vill att vi slår på den igen 😀

Anna Degrell Customer Success Manager
  • Jag har nu lagt till så att ni kan slå på och av denna själva i forumets inställningar. Detta bör gå live under veckan. Inställningen då under "Formulär för nya inlägg" i menyn.

Björn Lilja Head of Customer Experience
  • Härligt!
    Tack så mycket. 😀

//Emma-Klara