Hur får man symboler vid kategorierna i Forum?

Hej!
Ser att en del företag som använder Kundo har olika symboler för de olika kategorierna. Var ser jag vilka symboler man kan välja och hur väljer man? Vi har bara frågetecken i våra kategorier, det ser inte så kul ut.
Gunilla Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Gunilla,

Kul att ni är nyfikna på symbolerna på kategorierna! Vi kallar dem ikoner i Kundos terminologi.

Kontakta er Customer Success manager på Kundo så hjälper de er att välja ur de ikoner som finns tillgängliga. De kan även hjälpa er att ordna med nya ikoner om det behövs.

Vill ni lämna egna förslag till ikoner beskrivs kraven på dessa utförligt i Egna ikoner för kategorierna i forumet i vår kunskapsbank.

Lycka till och fråga vidare om jag kan hjälpa till med något annat!