Till senaste kommentaren

Svar från verksamheten under funktionen "Be om hjälp" försvinner

Hej!

Vi har börjat använda funktionen Be om hjälp och det har fungerat jättebra. Men nu har det två gånger hänt att de svar vi fått där försvunnit från den fliken efter att vi publicerat svaret till kunden i forumet. Vi kan alltså inte se det igen, utan bara frågan vi skickat till verksamheten för att få hjälp med.

https://kundo.se/org/jordbruksverket/d/andra-vaxtslag-ekologisk-odling/ är det senaste inlägget där det hänt.

I en annan äldre tråd: https://kundo.se/org/jordbruksverket/d/stod-2020/ har första svaret från verksamheten försvunnit, men det som kommit efteråt ligger kvar.

Det kan ha hänt fler gånger, men detta är de två gånger vi upptäckt det och vi förstår inte hur de försvinner och har inte kunnat efterskapa det själva.

Tack på förhand!
Maria Arell
Maria Arell Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Maria!

  Tack för exemplen! Ja, det låter som ett problem, jag ser till att vi undersöker detta och återkopplar med vad som har hänt i dessa fall.
  Dan Strokirk Utveckling & support
 • Hej Maria!

  Efter att ha undersökt detta hittar jag tyvärr inte mer information om vad som hände, men har nu lagt till mer loggning för att förstå problemet i framtiden. Om det skulle hända igen får du gärna kontakta oss så undersöker vi mera!
  Dan Strokirk Utveckling & support
 • Hej igen!

  Nu har det hänt ännu en gång. Den här gången blev frågan vidareskickad av verksamheten (antar via mejl) men frågan kom in på rätt sätt under Be om hjälp, vi lade ut svaret och sedan var det borta.
  https://kundo.se/org/jordbruksverket/d/miljoersattning-for-betesmarker-och-slatteran-1uql/
  Maria Arell
 • Hej Maria.

  Vad tråkigt att detta problemet fortsätter att ske. Vi ska kika vidare på det och se om vi kan hitta en lösning. Uppskattar att du uppdaterade oss i detta ärendet och gav fler exempel på problemet, det hjälper oss. Önskar dig en härlig vecka.

  Vänliga hälsningar,
  Gustav Jonegård Utveckling & support
 • Hej Maria.

  Vi har nu identifierat problemet och fått ut en uppdatering till våra system så att det inte ska uppstå igen. Det fanns en bugg i våra system som tog bort användare som varit delaktiga i konversationer i "Be om hjälp" tillsammans med deras data. Detta ska inte längre ske med den uppdatering som gick ut idag. Tveka inte att säga till om problemet ändå skulle uppstå igen. Tack för ditt tålamod!

  Vänliga hälsningar,
  Gustav Jonegård Utveckling & support
 • Hej!

  Toppen och tack för bra service!
  Maria Arell

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.