Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Statistik per kategori och per tagg

Hej! Jag ser ett behov av att kunna ta ut statistik per kategori och även statistik per tagg. Är det möjligt?

Kommentarer

 • Hej Anki

  Idag har vi inte möjlighet att göra detta, utan visar statistik för att kategorier och taggar i respektive forum, men vi håller med dig om behovet.

  Vi planerar att utveckla våra statistikfunktioner under hösten. Då kan du vänta dig bättre möjligheter att kontrollera vad som ingår i statistiken. Jag tror inte det är bestämt att kategori ska ingå i det, men jag vet att taggar finns med i planeringen.

 • Hej! Tack för svaret.

  Då hoppas jag på att fler kommer att önska att det är möjligt att ta ut statistik för Kategori.

  Just nu har vi ett tänk för Kundo där kategori speglar ett verksamhetsområde och kunden anger kategori när de ställer en fråga. Vi ber de som jobbar i systemet att tagga frågan med sin organisationstillhörighet när de tar sin fråga eftersom flera delar av organisationen arbetar inom samma verksamhetsområde. Rätt eller fel uppbyggt/tänkt men jag skulle vilja se antal frågor inom ett verksamhetsområde och hur många frågor respektive del av organisationen hanterar inom samma forum. Jag är medveten om att vi skulle kunna haft 2 forum men det finns skäl till att vi inte kan ha det.

  Troligtvis är det så att allt som vi kan filtrera på det är intressant att få ut statistik på. Vi skulle ju kunna tagga på verksamhetsområde också men det vill ju jag undvika. Trevlig helg! Hälsningar Anki

 • Hej igen,

  Vi förstår verkligen behovet av statisik per kategori och tagg. Tack för förtydligandet och förklaringen av hur ni jobbar. Låter helt rätt tycker jag.

  Vi tar med alltihop i planeringen av förbättrad statistiksida i höst! Återkopplar när vi har med detaljer. Tack!

  Emil Stenström Produktansvarig
 • hej! Hur går funderingarna kring statistik? Jag skulle vara nöjd bara jag kunde exportera till Excel och sedan kunna göra analysen själv. Hälsningar Anki
 • Hej Anki,

  Bra att du är på och och påminner om vad som är viktigt 😀 Vi håller på att bygga om statistiken just nu, men tyvärr kommer inte filtrering på kategorier och taggar hinnas med detta varv. Jag har inte glömt det behovet från er, det hinns bara tyvärr inte med.

  Det skulle gå att göra detta idag om ni använder er av Kundos API. Där kan man hämta ut alla inlägg ni har fått i forumet, inklusive vilka kategorier och taggar de har. För detta skulle du dock behöva hjälp från en utvecklare hos er. Hen skulle kunna läsa ut dialogerna en och en, och spara datat som en excel-fil som du sen skulle kunna göra mer analys kring. Tror du att du kan låna någon hos er som kan göra detta? Om du ger dem länken till API-dokumentationen ovan så tror jag det inte är mer än några timmars jobb.
  Emil Stenström Produktansvarig
 • Hej!

  Nu har vi lanserat den nya statistiken i Kundo. Läs mer om förändringarna på vårt forum.

  https://support.kundo.se/org/kundo/d/ny-statistik-i-kundo-forum-kundo-mail-och-kundo-ch/

  Väl mött,
  Adam
  Adam Svensson Marknadsansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.