Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Städning av forumet

Hej,

Vi sitter just nu och städar i våra forum och tar bort och förtydligar gamla inlägg, och då vi har ganska många inlägg så har vi ett par önskemål som skulle underlätta mycket för oss.

När vi rensar, så går vi via "Senaste aktivitet" och tar bort arkiverade inlägg, samt förtydligar rubriker och tar bort inlägg som är gamla och inte längre relevanta. Vi skulle uppskatta om det i den vyn också syntes antal visningar (per inlägg) samt om "bästa svaret" är aktiverat på inlägget.

Kommentarer

 • Hej!

  Just denna information tror jag inte att vi kommer vissa upp. Den känns lite för specifik för ert fall.

  En sak som vi har planer på att göra är att bygga en förbättrad sökfunktion, där det kanske kan gå att söka på t ex "Dialoger med bästa svar" och bättre sorteringsmöjligheter, t ex att kunna sortera på antal visningar. Är detta funktioner som skulle hjälpa er?

  Denna sökfunktion är inte planerad i detalj än, så jag lovar inte att dessa funktioner kommer finnas, men det är såklart intressant att veta vilka funktioner ni har nytta av.

  Ha en trevlig kväll!

  Patrik Stenmark Utveckling & support
 • Hej igen,

  Det vi är ute efter är att hitta de inlägg som inte har "Bästa svaret" då det ofta glöms av när det är många inlägg att hantera.
  För att underlätta Forumvården genom att snabbt kunna hitta de inlägg där vi missat att markera "Bästa svaret".

  Kan jag idag snabbt se hur många visningar varje inlägg har utan att gå in på dem?

 • Hej!

  Att hitta efter "Bästa svaret" skriver jag upp på vår lista över saker att överväga till vårt fokusområde kring sök och hittbarhet.

  Att se antal visningar per inlägg går inte idag direkt i Kundo, men det skulle gå att använda Google Analytics för att få fram en lista på de mest visade inläggen. Skulle detta hjälpa er?

  Patrik Stenmark Utveckling & support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.