Söka efter epostadress via api

Hej!

Om jag provar följande api-anrop får jag fler svar än jag kan förstå:
https://kundo.se/api/search/kundo/support%40kundo%2Ese.json

Dvs, jag söker en epostadress. Exemplet ger 14 träffar men jag hittar bara adressen i 4 av dem.
Möjligen beror det på att det är just den adressen...

Mvh

Tomas
Tomas Albinsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej!

Tack för att du kontaktar oss när du har funderingar kring Kundo.

Vi har kollat på detta och sökträffar finns både i inläggen och i dess trådar. Sökningen inkluderar alltså både träffar i inlägg och dess kommentarer.

Med vänlig hälsning
    Maria Hansson
  • Hej igen!

Tack för svar, först nu är det dags för följdfrågan 😀
    Får man fler svar från /search/ om man skickar med sin api-nyckel?
    Dvs finns det en intern del av Kundo som också söks om rätt nyckel är bifogad?

Det står t.ex. "Din e-post visas aldrig publikt." men jag antar att det sparas nånstans i Kundo?

Jag försöker bygga en gdpr-sökning som söker personnummer eller epostadress i bl.a. Kundo. Det är då intressant att söka även i delar av systemet som kräver inloggning. Egentligen behöver jag inte få tillbaka sammanhanget (forum, tråd) utan motsvarande "ja/nej" skulle räcka.

Tomas
    Tomas Albinsson
  • Hej Thomas!

Det är fullt möjligt att få fler svar på samma sökning när du skickar med din API-nyckel - då lägger vi till lite fler fält till sökningen, ungefär som när en redaktör söker i Kundos dashboard. Bla. taggar, interna anteckningar och e-postadresser på alla användare i forumtråden blir sökbara när du använder en API-nyckel i anropet.

Det läggs även till en del extra fält i API-svaret, så de kan du inspektera för att hitta informationen du söker.

Hoppas det svarar på din fråga!