Sluta följa ett inlägg?

Hej på er!
En medlem har återkommit till oss med önskemål att man ska ha möjlighet att sluta följa en tråd. I dagsläget kan man endast sluta följa en tråd via mailet som kommer ut till medlemmen (eller hur?). Finns det på något sätt man kan sluta följa i själva forumet? smile

Ha en fin dag!
Hälsningar,

Johanna Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Johanna,

Som du säger så finns möjligheten att sluta följa trådar genom att avprenumerera på de mail som går ut så att man inte blir notifierad via mail när en ny kommentar kommer in i tråden.

Jag gissar att du menar att ha en liknande länk i anslutning till tråden?

Jag skall skriva upp det hos oss och höra med resten av gänget, tack för förslaget! Jag återkommer här när vi har pratat vidare. dock kan det dröja eftersom stora delar av styrkan är på semester.

Ha det toppenfint

Anna Degrell Customer Success Manager
  • Hej Anna!
    Ja det var så jag menade:) Jag förstår att det kommer mitt i semestertider men du kan återkomma när ni har tagit ett beslut.

Trevlig sommar!

Johanna
  • Kanon, det är uppskrivet hos oss så jag återkommer när jag vet mer smile

Ha en fortsatt fin sommar du också

Anna Degrell Customer Success Manager
  • Hej igen,

Vi har funderat ett varv och förstår behovet från medlemmen. Men eftersom det går att avprenumerera via mail så känns det inte så högt prioriterat. Vi skulle inte vilja planera in den funktionen just nu. Vi har planer på att bygga ut användarhanteringen i forumet mera, och då skulle en sida där man ser sina prenumerationer kunna finnas. Men inte just nu alltså!

Emil Stenström Produktansvarig
  • Hej!
    Önskemål om att det på samma ställe som man önskar följa ett inlägg också skulle kunna sluta följa ett inlägg. Då vi använder detta internt blir det väldigt många inlägg som många följer och medarbetarna önskar därav avregistrera sitt följande direkt på inlägget.
    Helen
  • Hej Helen,

Tack för bra feedback, och att du letade i forumet först! smile

Vi har idag svårt att bygga in så att man kan avprenumerera på sajten. Anledningen är att vi inte håller koll på vem som är inloggad, utan för varje sak man gör i forumet så får man fylla i namn och e-post. I fallet att avprenumerera vet vi alltså inte vilken e-postadress som ska avprenumereras, och om man låter någon fylla i vilken e-post det gäller så kan man ju skriva in någon annans istället. Det skulle i sin tur kunna lösas genom att man först måste bekräfta sin e-postadress, men då är det ju nästan lättare att leta upp mailet som man redan har i sin inkorg tänker jag...

Lite längre fram på todolistan så har vi en funktion som gör att man kan skapa ett konto och logga in i ett forum, som vanlig användare. Om detta fall så skulle man kunna ha en plats där man listar alla prenumerationer som den (inloggade) användaren har, och enkelt avprenumerera. Nackdelen blir då istället att man måste skapa ett konto för att se sina prenumerationer.

Hur tänker du kring detta?
    Emil Stenström Produktansvarig
  • Hej och tack för ert svar!

Inloggning känns inte som ett alternativ för oss, då är det enklare med den lösning som finns idag. Ändras förutsättningarna är det dock välkommet med vår önskan.

Helen