Slå ihop inlägg med olika rubriker och samma innehåll

Hej
Hur gör jag för att slå ihop 3 inlägg som har samma innehåll men olika rubriker?
Med vänlig hälsning Jenny, kundcenter Upplands-Bro kommun

Kommentarer

• Hej Jenny,

Som det är idag går det faktiskt inte att slå ihop trådar med liknande innehåll, men det är en funktion som vi har hört önskemål kring tidigare. Bästa work-arounden just nu är att svara i de andra trådarna med en länk till den ni vill ha som huvud-tråd, och be användarna att ställa följdfrågor där.

För att vi ska kunna bygga denna funktion måste vi på något sätt lösa en svårighet: Hur vi ska hantera att kommentarerna hamnar huller om buller i den sammanslagna tråden. Ofta är ju kommentarerna fråga1 - svar1, fråga2 - svar2. Om vi i den nya tråden slår ihop två trådar med kommentarer så riskerar vi ju att få fråga1 fråga2 svar1 svar2, vilket kan se ut som på svar1 hör ihop med fråga2. Jag funderar på om man skulle kunna ändra datumen i den flyttade kommentarerna till "nu" så att dom kommer in samtidigt, men det skulle samtidigt göra att man förlorar lite av historiken...

Kort sagt: tack för feedback kring att ni också är intresserade av den funktionen, vi fortsätter fundera på hur den skulle kunna fungera...

Emil Stenström Produktansvarig
  • Ok, tack då vet jag hur det ligger till.
    Trevlig helg.
    Med vänlig hälsning Jenny

• Hej!

Hur har det gått? Har ni kommit fram med en ny lösning eller är läget detsamma?

Bästa hälsningar,

• Hej Marcus,

Läget är fortfarande detsamma, ni måste själv flytta kommentarerna från ett inlägg till ett annat manuellt. Ledsen att jag inte har något mer konkret att komma med.