Skicka påminnelse

Men tiden blir det många obesvarade trådar. Hur påminner jag enklast en redaktör eller annan som inlägget tilldelats?

Mvh Monica
Monica Storm Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Monica!

Tack för att du kontaktar oss med din fråga.

Ta bort tilldelningen och tilldela personen igen så kommer redaktören få ett nytt påminnelsemejl. Komplettera gärna med ett meddelande till redaktören i rutan under så blir det förhoppningsvis extra tydligt.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Annika Lindstedt User experience designer
  • OK, det går ju bra, men hur kan jag se jag att jag har skickat en påminnelse? Skulle gärna se att det fanns en funktion för just påminnelse, där det är enkelt går att skicka just ett Påminnelsemail (inte tilldela en gång till) och där det framgår när påminnelsen skickades.
    Monica Storm
  • Nej, tyvärr ser du inte att påminnelsemejlet har skickats.

Tack för feedback, jag skriver upp att ni önskar en påminnelsefunktion. Det ligger inte i planeringen just nu men vi hör av oss när det blir aktuellt.

Testa gärna några andra funktioner som kan hjälpa:
    • Anteckningar, du kan anteckna själv när påminnelsemejlet gått ut så vet du och de andra redaktörerna när det gjordes.
    • Följ upp, då kommer ett påminnelsemejl att skickas till den som är tilldelad. Och ni ser i dashboard att det är dags att tilldela igen för att påminna redaktören ytterligare en gång om det behövs.
    • Inställningar för notiser, kolla så att alla redaktörer har notismejl påslaget. Inställningarna för notismejl hittar du om du klickar på din profilbild.
    Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor!

Annika Lindstedt User experience designer