Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Se vilka som följer ett inlägg

Hej!

Det skulle vara bra om man kunde klicka på "x följare" och se vilka som följer inlägget. Det skulle även vara bra om möjlighet fanns att ta bort följare. Denna funktion kanske redan finns fast jag inte vet vart den är?

Mvh

Kommentarer

  • Hej Cristin!

    Tack för ditt förslag! Det är inte möjligt i nuläget, men jag skriver upp att ni är intresserade av detta på vår utvecklingslista.

    Tack för er feedback!
    Dan Strokirk Utveckling & support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.