Se sina egna inlägg utan att vara redaktör

Hej!
Blev hänvisad hit av Kundo Fastighetsbyrån och har en fundering/förslag.
Om man ställer en fråga eller rapporterar ett problem skulle det vara bra att på ett enkelt sätt även senare kunna gå tillbaka och se det.
Vi kan väl anta att vi har glömt vilken rubrik man satt på inlägget och att det handlar om något vanligt så inlägget är svårt att söka sig fram till på vanligt sätt Leta i sin egen mejl efter "svarsmejlet" känns också som ett tidskrävande alternativ.
Tänker mig typ "mina sidor" eller möjlighet att lägga till ett svar som "favorit" (inte bara följa via mejl).
/Charlotte
Charlotte Norbäck-Hedström Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Charlotte!

Håller med dig om att det inte är helt smidigt att hitta sina egna inlägg. Jag funderar på om du menar främst för redaktörer i ert forum, eller för "vanliga användare"?
    Emil Stenström Produktansvarig
  • Hej Emil,
    Jag menar nog vanliga användare. Alltså vi som jobbar på Fastighetsbyrån (mäklare, assistenter, visningsvärdar o.s.v.) och som ställer frågor till redaktörerna.
    Charlotte Norbäck-Hedström
  • Då är jag med! Ja, ert forum är lite speciellt, eftersom även icke-redaktörerna är inloggade, så är det inte för de flesta av våra kunder. Jag skulle alltså vilja att funktionen du efterfrågar fungerar även i forum utan inloggning.

Men jag gör såhär: Jag antecknar detta som önskemål från er, funderar på en lösning på detta som fungerar för alla våra kunder, och återkommer när detta har hunnit bubbla upp på todolistan lite mer. Låter det som ett OK upplägg för nu?

Tack för bra feedback!
    Emil Stenström Produktansvarig
  • Det låter jättebra. Ha en fortsatt bra dag!
    Charlotte Norbäck-Hedström
  • Hej,
    Är detta löst ännu =)
    Martin Birgerson
  • Hej Martin,

Tyvärr har vi ännu inte haft möjlighet att prioritera detta.