Se inställningar för hur personuppgifter hanteras

För alla kunder som hört av sig till oss med information om hur ni vill hantera personuppgifter när GDPR börjar gälla den 25 maj kommer automatiska gallringar av personuppgifter nu börja göras i Kundo.

Ni kan nu också se de inställningar som gjorts för hur länge personuppgifter ska sparas i Kundo Forum, Kundo Mail och Kundo Chat. Kontakta support@kundo.se om ni vill ändra inställningarna.

Kundo Forum
Foruminlägg kommer anonymiseras eller raderas efter önskad tidsperiod. För att se inställningen för hur länge personuppgifterna sparas går du till Inställningar för ert Forum och klickar på Personuppgifter i menyn till vänster.

Kundo Mail
Mailkonversationer kommer att raderas efter önskad tidsperiod. För att se inställningen för hur länge personuppgifterna sparas går du till Inställningar för er Inkorg och klickar på Personuppgifter i menyn till vänster.

Kundo Chat
Chattar raderas efter önskad tidsperiod. För att se hur länge ni sparar chattar, gå till Inställningar för ert chattflöde och klicka sen på Flödesinställningar. Där hittar du inställningarna Radera chattdata automatiskt och Fördröjning för automatiskt rensning som används för att bestämma hur chattarna och personuppgifter hanteras,.