Publicera ett inlägg utan att besvara det

Hej,

Ibland när vi har besvarat en fråga som vi fått i vårt kundforum så får vi ett svar tillbaka från frågeställaren där den personen tackar för till exempel bra service.

Hur gör jag om jag vill publicera det svaret i tråden där frågan ställts? Men jag vill inte behöva svara på inlägget utan bara publicera det.
Marielle Oikari Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej!

Jag antar att ni har förhandsmoderering påslaget i ert forum? I så fall kan du använda knappen "Publicera utan att svara" för att publicera kommentaren direkt. Se denna bild:

Hoppa det hjälper!

Dan Strokirk Utveckling & support
  • Hej,
    Ja, vi brukar ju få upp alternativet, Svara utan att publicera, när vi klickat i Arkivera. Men har aldrig sett alternativet, Publicera utan att svara.

Hur går jag tillväga för att få det alternativet?
    Marielle Oikari
  • Hej igen!

Då jag undersöker närmare verkar detta kunna hända när du inte inställt någon "Länkfärg" för forumet under "Inställningar > Utseende". Utan det blir knappens text vit, vilket förstås är väldigt svårt att se.

Jag ser till att vi fixar detta, så att det går att se alternativet även utan att ha inställt någon länkfärg. Tack för att du hittade detta problem!
    Dan Strokirk Utveckling & support
  • Åh, vad bra att du kunde hitta "felet" och också åtgärda det! Tusen tack för hjälpen och trevlig helg.
    Marielle Oikari