Problem med "Om användaren"

Jag rapporterade in detta igår, men vet inte om det nådde fram?

Det går inte längre att söka information om användare, t ex vilka inlägg de skrivit innan. Är ett arbetshinder. Hoppas att ni kan åtgärda snabbt och enkelt smile

Kommer alltså inte vidare från detta nya mellan-läge. Finns det någon work around tills vidare?

Annika Ericsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Annika!

Vi har hittat orsaken till problemet, och är just nu på väg att skicka ut en buggfix. Sidan "Om användaren" borde börja fungera som vanligt om några minuter.

Tack för din felrapport!
    Dan Strokirk Utveckling & support
  • Hej!

Nu har det uppstått ett liknande problem, men denna gång ser jag endast senaste inlägget i en tråd, istället för allt den aktuella användaren har skrivit.

Jag skickar inga skärmdumpar. Hojta till ifall ni inte kan återskapa felet eller om jag behöver förklara bättre.

Jag inser inte hur ofta jag har nytta av denna funktion förrän den tillfälligt fattas mig, så jag hoppas och tror att detta bara är ett tillfälligt problem!

Har för närvarande endast testat på IE 11, Windows 7.
    Annika
  • Hej Annika!

Vi har förbättrat "Om användaren"-sidan, så att det nu går att se vad användaren skrivit i alla era forum och inkorgar, precis som i dashboarden. Vi har också gjort det möjligt att filtrera i dashboarden efter vad en viss användare skrivit.

I samband med det har vi också tagit bort möjligheten att se individuella svar i en forumtråd i "Om användaren", för att förenkla användargränssnittet. Hoppas det ändå fungerar bra för dig!
    Dan Strokirk Utveckling & support
  • Ok, jag utgår från att det blir bra smile

Om jag märker något som blivit mycket svårare på grund av detta, så hör jag av mig.
    Annika
  • Tack för din feedback, och tveka inte att höra av dig igen om du har några andra tankar eller synpunkter!