Problem med formulär som nollställs och bifogade filer

En lyssnare framförde två ytterligare synpunkter. Den ena rör möjligheten att infoga text och bild i samma inlägg, vilket han inte lyckas göra (Chrome + Win 10), men där jag själv inte kan återskapa hans problem på samma plattform:

Det andra felet rör att att inloggningsuppgifter i formuläret behöver fyllas i på nytt (då skrivet från Chrome-Android).

Jag har tyvärr inte möjlighet att lägga mer tid på ev. felsökning här.

Annika på Sveriges Radio (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Annika!

Ibland kan plugin i Chrome, som reklamblockerare (Ad-blockers) störa ut vissa funktioner på vår hemsida. För har inte hört talas om problemet med bifogade filer förut, så ni får gärna kolla med användaren om hen testat att stänga av eventuella plugin och se om problemet med bild och text i samma inlägg fungerar då.

Vi ska kika på problemet med att användarens uppgifter försvinner från Forumet. De ska sparas, men det är möjligt att vi har någon brist i just Chrome på Android.

Jag återkommer när jag har mer information!
    Sandro Bizzarri Support
  • Hej Annika!

Vi har nu uppdaterat Kundos kod, så att notismailet med länken "Gå till forumet för att svara" nu gör att namn och e-post är förifyllda med det som frågeställaren ursprungligen använda.

Tack för det fina förslaget, och trevlig sommar!