Problem med att köra Kundo Widget över https

Hej.

Vi kör vår site över https. Vi försöker läsa in Kundo Widgeten men den körs över http vilket generar nedanstående felmeddelande och inga frågor visas, vad behöver vi göra för att lösa detta?

Mixed Content: The page at 'https://... was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://...?lang=sv&style=standa…rt+forum&watermark=true&width=0&data=latest&widget_id=kundo-widget-8b88d4b'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

Tack på förhand!

Mikael Davidsson Rapportera olämpligt innehåll