Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Problem med att köra Kundo Widget över https

Hej.

Vi kör vår site över https. Vi försöker läsa in Kundo Widgeten men den körs över http vilket generar nedanstående felmeddelande och inga frågor visas, vad behöver vi göra för att lösa detta?

Mixed Content: The page at 'https://... was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://...?lang=sv&style=standa…rt+forum&watermark=true&width=0&data=latest&widget_id=kundo-widget-8b88d4b'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

Tack på förhand!

Mikael Davidsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej!

    Vad jag kan se så kör ni ert forum som en subdomän på er egen huvuddomän för ert forum och där finns det inget certifikat inlagt, vilket gör att den kör över http.

    Det vi kan göra är att göra det möjligt att ladda widgeten direkt från kundo.se istället för er subdomän, då kommer widgeten laddas över https och varningen försvinner.

    Återkommer med instruktioner till er när detta fungerar!

    Mattias Lundberg Utveckling & support
  • Att ladda den från kundo.se men att länkarna till frågorna går till kundservice.collector.se funkar för oss. Tack!

    Mikael Davidsson
  • Vad är status kring detta? När kan vi förvänta oss att det är på plats?

    Mikael Davidsson
  • Hej!

    Nu är funktionen redo!

    För att kunna använda widgeten mot kundo.se behöver du ändra i html-koden som du lagt in på er webbplats. Det du ska göra är att byta ut http://kundservice.collector.se till https://kundo.se så kommer widgeten att laddas över https. Länkarna kommer fungera på samma sätt som tidigare.

    Hör gärna av dig igen om det är något som inte fungerar!

    Mattias Lundberg Utveckling & support
  • Det fungerar. Tack för hjälpen!

    Mikael Davidsson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy