Problem att byta kategori på inlägg

Hej!

Vi har ett Kundo-forum på www.sbc.se. Jag har problem med att byta kategori på en del inlägg. Till exempel så finns det en kategori som heter Aktuellt, och där finns nu ett inlägg "Vad kan jag göra i SBCs app?" (https://forum.sbc.se/org/sbc/d/vad-kan-jag-gora-i-sbcs-app/). Då det inte är så aktuellt längre så vill jag flytta det till en annan kategori, men lyckas ej. Jag väljer redigera och ändrar kategori, men inget händer då man klickar på Spara (inget felmeddelande, sidan laddas ej eller annat).

Så vad gör jag för fel, eller vad beror det på? Hittar ej något liknande inlägg, och inget i den info jag sett sedan tidigare om vad som kan orsaka det. Jag vet att det finns andra inlägg som jag ej kunnat ändra kategori till aktuellt, har ej exempel på dem nu.

Jag och kollega som testat att byta är redaktörer. Just det inlägget är skapat av en "vanlig användare" som ej ska ha några särskilda behörigheter.

Är det här jag kan ta frågor som denna, eller ska de tas med vår "kontakt" hos er?

Vänliga hälsningar
Henrik
Henrik, SBC Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Henrik!

Tack för länken till inlägget, vi skall undersöka vad problemet kan vara. Bra att ni är flera som testat också - när jag undersöker verkar det vara något problem i Kundo. Det ska vi fixa så snart vi kan, vi återkommer till dig så fort problemet är löst.

Det går utmärkt att posta problem här i forumet, eller så kan du skicka dem till support@kundo.se om problemet är väldigt specifikt för just er, eller om det finns känsliga uppgifter ni inte vill skriva här.
    Dan Strokirk Utveckling & support
  • Hej Henrik!
    Jag tänkte återkoppla att vi nu löst problemet med att flytta inlägg.

Hör gärna av dig igen om det är något annat som dyker upp!