Överföring av chatt till en annan redaktör

Hej!

Det är en jättebra funktion att chatten överförs till en annan när svaret uteblir. Däremot finns det ett lite problem som vi tycker krånglar till det.

När en person skriver, exempelvis "Hej" och därefter börjar skriva en längre text, tar systemet det som att redaktören inte har svarat på första meddelandet. Det innebär att chatten överförs innan kunden ens hunnit skicka meddelandet.
Josefin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Josefin!

Jag förstår att detta upplevs som ett problem, men jag har goda nyheter!

Det finns en funktion som gör att en redaktör kan "paxa" en chatt från att gå vidare till en annan redaktör. Denna funktion aktiveras genom att redaktören klickar på chatten när den dykt upp i Dashboarden.

Det går att klicka var som helst på chattrutan för att paxa den, och på detta sätt ge besökaren tid att formulera sin fråga.

Hoppas detta löser era bekymmer med att chatten går vidare!