Ordning på redaktörer

Hej,
Kan man ändra ordning på redaktörerna på kundforumets förstasida?
Magnus Jonsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Magnus!

Svaret är nja, nästan, men det är lite omständligt...

Om man inte gör något speciellt så slumpar vi vilka av alla redaktörer som syns på forumet startsida. Ordningen skiljer sig alltså om man laddar om sidan. Eftersom många kunder har fler än de fem redaktörer som syns där så tänker vi att det är ett bra sätt att visa upp alla duktiga medarbetare som är med och svarar.

Varje redaktör har en inställning på sin profilsida där de kan välja om de vill dyka upp på startsidan eller inte: "Visa min profil på forumets startsida". Klickar man ur den så dyker inte den profilen upp.

Alltså: Genom att klicka ur alla utom max fem av era medarbetare så kan ni välja vilka fem som dyker upp på framsidan. Tyvärr går det i dagsläget inte att ordningen bland de fem är fast, utan de slumpas runt varje gång man laddar om sidan.

Fungerar det som en lösning för er?
    Emil Stenström Produktansvarig
  • Hej,
    Låter som en bra idé, men jag kan faktiskt inte se att ordningen slumpas beroende på sidladdning? Jag har testa flera webbläsare etc. Är det bara för jag är inloggad/admin?

Magnus Jonsson
  • Ah, my fault. Slumpningen sker bara när man har fler än fem redaktörer. Skulle det vara bättre om det alltid slumpades?
    Emil Stenström Produktansvarig
  • Ja, det tror jag 😀
    /Magnus
    Magnus Jonsson
  • Det verkar vara en bugg hos oss att det inte slumpas även när man har färre än fem redaktörer. Antecknar det i vår todo och återkommer när vi har fixat. Hoppas det är OK att det dröjer att tag, vi har mycket att stå i just nu!
    Emil Stenström Produktansvarig
  • Det låter bra. Tack.
    /Magnus
    Magnus Jonsson