Olika frågor angående forumet

Hej,

Jag har lite frågor som jag och mina medredaktörer undra över:

1. Vi vill skriva in en varningstext till våra kunder om att inte ge ut känsliga uppgifter. Var kan vi lägga den? I textrutan uppe till höger?

2. Jag och en av mina medredaktörer kollar runt i forumet och undersöker hur det fungerar. Men jag har upptäckt att om jag skriver en tråd och får svar, så får jag inget mail skickat till mig. Har det att göra med att jag är inloggad med den e-postadressen svaret ska skickas till?

3. Min medredaktör har även problem med rutorna man kan bocka i till höger om inläggen (Behöver inte svaras på, arkivera, etc). Hon sitter med Internet Explorer och för hennes del ser man inte bockarna i rutorna, det blir bara mörkgrått. Jag sitter med Chrome och det fungerar alldeles utmärkt. Spelar det roll vilken webbläsare man använder?

Med vänliga hälsningar,
Karin

Kommentarer

• Hej Karin!

Superkul att ni är igång och grejar runt i ert forum 😀

1. För en sådan varnings-text kan du använda dig av det sk. Statusmeddelandet som finns. Gör att lägga in ett sånt, klicka på menyn uppe till höger och välj inställningar->statusmeddelande. Det kommer att dyka upp överst i ert forum, precis ovanför fältet för att posta inlägg.

2. Om man ska få notifieringar till sin mail eller ej är en inställning i Kundo. Från första början är den inställd på att man inte ska få mail. Det kan ni enkelt ändra genom att klicka på menyn uppe till höger och välja inställningar->redaktörer. Scrolla ner lite på den sidan så hittar du inställningarna för respektive redaktör och kan ställa in hur ni vill ha det.

3. Det är med största sannolikhet kopplat till vilken webbläsare din kollega använder. Vårt mål är att Kundo ska fungera lika bra i alla webbläsare. Har du eller din kollega möjllighet att ta reda på vilken version av Internet Explorer hon använder så kan vi felsöka lite? Har hon postat ett inlägg eller en kommentar i ert forum så hittar du t.ex. den informationen genom att klicka på kugghjulet i högra hörnet av hennes inlägg och välja "information om inlägget".

Glada hälsningar

Anna Degrell Customer Success Manager
  • Hej,

1. Fixade varningsmeddelande nu, blev super!

2. Får jag inte meddelande angående alla inlägg som någon skriver? För tillfället är jag bara intresserad av att få mail för svar på de frågor som jag ställt.

3. Hon använder sig av version 11.0

Hälsningar,

• Kanon, tack för svaren Karin.

Angående mailnotifieringar, menar du som redaktör eller som besökare i forumet?

Det skiljer sig lite om du postar som inloggad rredaktör eller som icke-inloggad besökare i forumet.

En icke-inloggad besökare får ett mail så snart denne har fått svar på sin fråga i forumet.

En redaktörs mailnotifieringar beror på dennes inställningar i Kundo -> görs genom att klicka på meny->inställningar->redaktörer och sen respektive redaktörs inställningar.

De olika alternativen för notifieringar för en redaktör är:

• Mailnotifiering varje gång det komer in ett nytt inlägg/kommentar
    • Mailnotifiering endast när det kommer en ny kommentar i ett inlägg jag svarat
    • Inga mailnotifieringar

Bästa hälsningar Anna