Nytt statusmeddelande i Kundo Forum

Nu finns det en möjlighet att lägga till ett statusmeddelande som syns för alla besökare i ert Forum.

Förut har statusmeddelandet visats först när användaren klickat på "Fråga oss". Detta statusmeddelande har nu istället bytt namn till Informationsmeddelande.

• Statusmeddelandet kan användas för att till exempel informera om driftsstörningar.
  • Informationsmeddelandet kan användas till exempel för att informera om vilken typ av frågor som kan hanteras och inte i forumet.