Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Nytt meddelande när man svarar på fråga

Hej,
sedan några veckor kommer det ofta upp ett meddelande när man skickar ett svar, gäller både forumet och mejl. Meddelandet lyder: Det har kommit ett nytt svar i den här konversationen. Sedan blå pilar och blå text: Ladda om sidan.
Men hur vi letar hittar vi inga nya konversationer, därför har vi hittills helt enkelt nonchalerat meddelandet. Men varför kommer meddelandet upp?

Hälsningar
Ingela
Ingela Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Set meddelandet som som dyker upp när du skickar ett svar ut ungefär så här, med texten "Det har kommit ett nytt svar i den här konversationen."?  Det beror på att vi har snabbat upp samarbetesverktygen i Kundo, så det är ditt eget nyskrivna svar som dyker upp! Det är alltså inte någon annan persons svar.

  Detta är förstås lite otydligt, så vi planerar att ta bort denna notis för dina egna svar framöver, eftersom sidan ändå laddas om automatiskt så du kan se ditt svar. Jag kan dock inte svara på när detta kan vara klart.

  Svarar det på din fråga?

  Dan Strokirk Utveckling & support
 • Hej Ingela!

  Nu har vi gjort den uppdateringen Dan nämnde i sitt svar, så nu kommer det meddelandet inte dyka upp i samma fönster som skrev svaret längre.

  Förhoppningsvis leder det till lite mindre förvirring i fortsättningen.

  Martin Frost Utveckling & support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.