Nummer på frågorna

Hej! I det förra verktyget som vi använde innan Kundo så hade varje fråga ett nummer. Nu när vi har gått ifrån det och förlitar oss på att sökfunktionaliteten är bättre så har vi ändock fått önskemål om att varje fråga ska ha ett nummer.

• har ni diskuterat att det skulle kunna vara en bock under Inställningar där vi väljer om numrering ska finnas eller inte
  • om jag nu ska kunna bemöta den som la in sitt önskemål till mig vad rekommenderar ni att jag svara, hur hittar den som jobbar i ett forum frågor och svar på bästa sätt?

Hälsningar Anki

Kommentarer

• Hej Anki,

Tyvärr finns ingen möjlighet att slå på numrering/ärendenummer på inlägg i forumet.

Vi har den funktionen för vår mailprodukt, Kundo Mail, men har inte hört detta förslag för forumet förut. Kanske beror det på att färre tar kontakt med organisationen på annat sätt när dom redan har postat i forumet?

Jag har förstått det som att de flesta redaktörer som vill hitta tillbaka till en visst inlägg använder sig av sökfunktionen i dashboarden, där man kan söka på ord som stod med i inlägget. Då får man ju fram alla inlägg som handlar om en visst ämne. Om man istället vill hitta vad en viss användare har skrivit så finns det under menyknappen något som heter "Användare" där man kan söka på en specifik persons e-postadress och hitta inlägg den vägen.

Fungerar någon av de metoderna för dig?