Notiser i webbläsaren om nya chattsessioner

Hej, finns det en guide för hur man ställer in att man får notiser i sin webbläsare (Chrome) om nya sessioner i Kundo Chatt? Vår avdelning är rädda att de missar chattar när de t ex sitter i Excel, Word eller PPT.
Martin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej, nej, det finns ingen guide för detta, men det är en bra fråga!

För att aktivera notiser på Kundo för din webbläsare klickar du på knappen "Tillåt" uppe i höger när du är inne i Kundo. Då öppnas en ruta i webbläsare där du kan tillåta Kundo att visa notiser.

(Om inte "Tillåt"-knappen visas har du förmodligen redan tillåtit dem!)

Varning om att notiser inte är tillåtna

Såhär ser rutan som öppnas ut på Chrome på engelska.
    Popup från Chrome om att tillåta notiser

Efter att du tillåtit notiser kommer det att visas en notis varje gång en ny chatt startas. Det kommer också notiser om det kommer nya meddelanden i en startad chatt och du inte har webbläsarfönstret uppe.
    Genom att klicka på notisen flyttas du direkt till det fönster som chatten är aktiv i.

Så här kan en notis se ut:
    En notis från Kundo Chat

Hoppas det svarar på din fråga!