Notis för kundaktivitet

Nu har vi släppt ytterligare en efterlängtad funktion som gör att du direkt i en konversation kan se hur många gånger en användare kontaktat er senaste 7 dagarna. Siffran som syns i rutan bredvid namnet visar antal kontakter senaste veckan.

Mer om vilka kontakter ni har haft med användaren hittar du genom att klicka på namnet och välja "Om användaren".

Självklart fungerar det i både Kundo Forum, Mail och Chat!

Annika Lindstedt User experience designer Rapportera olämpligt innehåll