Nästa-knappen fungerar överallt!

Under redaktörsverktygen när man är inne på ett inlägg, finns en knapp där det tidigare stått "Nästa obesvarade". Flera av er har hört av sig och bett om att den ska fungera även på andra vyer, så att det t.ex. går att stega sig igenom alla ärenden i uppföljningslistan, eller alla ärenden som är taggande med en viss tagg.

Det går nu att göra! Knappen är omdöpt till bara "Nästa" och fungerar i alla dashboardvyer utom "sök"-sidan, och kommer också ihåg vilka filter som du senast använt.

Värt att komma ihåg är att om du har flera webbläsarflikar öppna är det listan från den senaste öppnade tabben som används, så detta är verktyg som fungerar bäst om du föredrar att arbeta fokuserat i en flik åt gången.

Få klick är viktigt, och vi hoppas att det här är en sak som minskar klicken!

Dan Strokirk Utveckling & support Rapportera olämpligt innehåll