När ska påminnelsemail skickas

Hej,

Jag fick en påminnelse via e-post att det var dags att granska en guide natten mellan söndag och måndag klockan 03:53. Då jag min mail skickas till mobilen som i detta fall, mot bättre vetande, var påslagen i närheten av där jag sov blev resultatet inte önskvärt.
Det hade varit bra med en inställning när påminnelser ska gå ut.
Lars-Emil Silvstål Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej!

Tråkigt att du blev väckt av mail-notisen mitt i natten! Jag har tagit upp din feedback internt, och vi håller med om att det är rimligare att skicka denna vid en lite senare tidpunkt.

För att hålla inställningssidorna enklare lägger vi inte till detta som en inställningen, men vi uppdaterar så att notiserna skickas kl. 08 på morgonen istället. Hoppas det blir bättre för dig och andra!
    Dan Strokirk Utveckling & support
  • Kanon!
    Lars-Emil Silvstål