Möjligheten att exportera statistik. Någon mer som efterfrågar detta?

Vi hade gärna sett en funktion i Kundo-mail där det gick att exportera statistiken, exempelvis till excel. På så vis blir den information som erbjuds lättare att arbeta med.

Jag undrar därför om det är någon mer som hade haft fördel av en sådan funktion?

Lina Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Lina!

Tack för förslaget! Vi förstår behovet och tycker också att det skulle vara en bra sak att ha. Är det Excel som är det bästa formatet för er? Annars har vi tänkt att göra det möjligt att hämta datan via API:et i json och/eller xml. Vad tror du om det?

Med det sagt: Detta är dock inte högt på vår priolista för tillfället, det är många andra funktioner i Kundo Mail som också är önskade. Men kanske fler av våra kunder också ser detta och kan komma med mer feedback här smile
    Trevlig kväll!

Jonatan Larsson Operativ chef
  • Hej Jonathan,

Tack för svar, API skulle fungera bra det med. Jag pratade med Björn nämligen som menade att det kanske skulle vara enklare att ta fram en funktion som bara exporterade den statistik som redan finns idag. Därför ville jag bara kika om det fanns andra som hade uppskattar en sådan funktion - för att kunna prioritera upp det.

Det jag ville få fram är att vi är i stort behov av att kunna ta ut mer statistik ur Kundo-mail.

Lina
  • Hej Lina! Jag beklagar den otydliga kommunikationen där. Båda varianterna är bra alternativ men jag tror i ditt fall så är Excel enklast, annars behöver ni ju själva bygga någon form av system som hämtar ut statistiken från oss via API:et.

Min ambition är att få ut statistik per redaktör som du efterfrågat inom kort!

Björn Lilja VD
  • Hej Björn,

Aha, men då missförstod vi nog båda varandra. Ett API går lika bra för oss. Huvudsaken är att vi får ut statistik.

Trevlig helg.

lina