Möjlighet att ändra länk när rubriken ändras

Hej!
Ett problem som har uppstått vid flera tillfällen är att länken inte ändras när vi skriver om en rubrik. Det gör att inlägg blir helt omöjliga att länka till i vissa sammanhang eftersom det står konstiga, felstavade och ibland missvisande meningar i länken. Möjlighet att välja att även länken ska förändras vid rubrikändring skulle underlätta oerhört mycket!

Kommentarer

• Hej!

Bra förslag! Att kunna ändra länk-URL:en till ett inlägg är förstås mycket användbart av många anledningar, men inget vi har tillgängligt för Forum just nu.

Vi har dock hört från andra kunder tidigare att denna funktionalitet är önskad, så jag skriver upp att ni även är intresserade! Jag kan tyvärr inte avgöra när vi kan få in detta i planeringen, men jag ser till att få med er önskan i prioriteringen.

Trevlig helg!
    Dan Strokirk Utveckling & support
  • Tack!
    Linnéa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Jag samtycker till att vissa uppgifter lagras om mig. Läs vår policy