Modernare utseende av "Chatta med oss"-knappen

Kundo Chat kommer snart uppdateras med ett modernare utseende. Redan idag har vi släppt en designuppdatering av knappen för att starta en chatt, den vi vanligen kallar "Chatta med oss"-knappen.

• Knappen har blivit något större och texten är mer lättläst.
  • Placeringen på knappen har justeras något. Nu "hänger knappen fritt" istället för att vara direkt kopplad med botten av webbläsarfönstret.
  • Knappen ser likadan ut både i mobilen och dator, den tar inte längre upp hela skärmbredden i en mobiltelefon.
  • Vid interaktion med knappen (t.ex. flytta musmarkören över eller via tangentbordsnavigering) så inverteras färgerna, detta för att tydliggöra att knappen går att interagera med.

Ingen kodändring behövs göras på webbplatser som har Kundo Chat-inlagt, utan den nya chatt-knappen har uppdateras automatiskt.

Om anpassning av nuvarande chattknapp gjorts på er webbplats, t.e.x färgändring, så används dessa färger även för det uppdaterade utseendet. Har ni lagt egen CSS för att modifiera utseendet på knappen, så har dessa ändringar troligen ingen effekt längre.

Läs gärna om hur du kan anpassa design och utformning på "Chatta med oss"-knappen.
Marcus Linder Utveckling & support Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Jag samtycker till att vissa uppgifter lagras om mig. Läs vår policy