Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Mer än en kategori till samma fråga?

Hej! Hur gör jag, som redaktör, när jag lägger in en egen fråga för att den (och svaret) ska hamna i två olika kategorier? Vi behöver detta eftersom våra olika kunder kommer att söka under olika kategorier. Måste jag kopiera och klistra in eller finns det ett enklare sätt?

Kommentarer

 • Hej Gunilla,

  Tyvärr finns det inget sätt att ha en fråga under två kategorier, så du behöver kopiera och klistra in.

  Ett alternativ är att använda publika taggar på inläggen. Det gör inte att inläggen hamnar i flera kategorier men att sökningar på ord i alla fall ger träff.

  Emil Stenström Produktansvarig
 • Hej igen! Det funkade inte att kopiera och klistra in.
  När jag gjorde det och därmed försökte att skapa en identiskt likadan fråga, men till en annan kategori, så försvann frågan. Det fylldes alltså inte på med dessa identiska frågor i den andra kategorin.
  I och för sig så hittar man ju frågan & svaret ändå om man letar i sökord alt. skriver en liknande fråga själv. Men jag tänker att det också finns kunder som vill bläddra bland frågorna inom de olika kategorierna?

 • Hej Gunilla!

  Anledningen till att det inte fungerade tror jag är att Kundo ser att det faktiskt redan finns en exakt likadan fråga i forumet för precis som du säger så blir saker och ting sökbara i forumet så man kan hitta inlägg oavsett kategori.

  Mitt förslag är att du skapar en nästan liknadan fråga som du postar i den andra kategorin för att den skall finnas där också.

  Är du med på vad som kan ha gått fel?

  Hojta till om du har fler frågor
  Glada hälsningar

  Anna Degrell Customer Success Manager

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.