Mejlmall att skicka till kund

Jag skickar ofta mejl med samma information i till olika kunder. Jag skulle vilja ha en färdig mall att skicka som jag bara kan komplettera vid behov. Kan jag skapa en sådan mall? Hur ?

Kommentarer

• Hej Petra och tack för din fråga!

I Kundo Mail finns en funktion som heter Färdiga svar, där du kan skapa upp en eller flera mallar att ha som bas för ditt mail. Det färdiga svarets text infogas i ditt mail och kan ändras vid behov innan du skickar det.

Färdiga svar hanteras under din inkorgs inställningar, och infogas i ditt mail genom att använda "Färdiga svar" i verktygsraden.
    Färdiga svar ligger i verktygsraden med en bokikon, tredje från höger
    Det går även att infoga ett färdigt svar med CTRL + E (CMD + E på Mac).

Skulle Färdiga svar vara en lösning för ditt behov?

Anders Ytterström Utveckling & support
  • Hej,
    Ja, efter mycket letande så hittade jag det ni kallar färdiga svar. Men hur skapar jag ett?
    Petra
  • Hej igen Petra!

Färdiga svar skapas av dig och andra redaktörer för inkorgen, under inkorgens inställningar på följande sätt:
    1. Via menyn i sidhuvudet, välj "Inställningar" för den inkorg som du vill skapa ett färdigt svar för.
    2. I vänstermenyn, välj "Färdiga svar".
    3. I formuläret "Skapa ett nytt färdigt svar", ange
      1. En beskrivande titel. Denna används i listan över färdiga svar.
      2. Den text som det färdiga svaret ska bestå av.
    4. Spara det färdiga svaret.
    5. Upprepa 3-4 för att skapa fler färdiga svar.
    Lycka till, hör av dig igen om jag kan hjälpa till med något annat!
    Anders Ytterström Utveckling & support
  • Perfekt ! Funkar.
    Petra