Kan man besöka & använda forum utan Javascript?

Hej!

En besökare som helst surfar utan skript undrar varför supportforumet kräver JS påslaget. Jag gissade att skript används bland annat för att se att du har fyllt i de fält som krävs.

Har ni något att tillägga?
Annika Ericsson, webmaster Sveriges Radio Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej!

Det går utmärkt att använda Kundo Forum som besökare utan Javascript aktiverat - jag dubbelkollade precis att stänga av alla script och det går både att posta nya kommentarer och läsa på sidan. Det går dock inte att tex fetmarkera text eller ladda upp filer, då det kräver javascript för att få den extra funktionaliteten.

Om några av era besökare får problem att använda Kundo utan javascript är det bara att höra av dig till oss, så fixar vi problemet.

Ha en fortsatt fin dag!
    Dan Strokirk Utveckling & support
  • Tack!
    Annika Ericsson, webmaster Sveriges Radio