Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Länkar i sitt inlägg

Hur skapar man länkar i sitt inlägg?

Kommentarer

 • Hej Joel!

  Du skapar en länk genom att sätta situationstecken runt ordet du vill länka, följt av ett kolon och därefter länken. Här hittar du vår fomateringsguide.

  Beskrivningen av detta är ganska väl dold, du hittar texten "viss formatering är tillåten" uppe till höger i kommentarsfältet. Men jag inser att den inte finns när man skriver inlägg. Det åker upp på listan över förbättringar, tack så mycket!

  Hör av dig med en kommentar här nedan om vi kan hjälpa dig med något mer.

  Björn Lilja VD
 • Ett förslag: för att göra det enklare att skapa länkar borde det istället finnas en knapp med "Infoga länk", när man klickade där skulle man då få skriva den text man ville skulle synas och länkadressen, och sedan skulle länken länka till den länkadress man skrev. Länken borde också synas medans man skriver inlägget så man skulle kunna vara säker att länken kommer med när man skickar inlägget.

  Mvh Joel Olsson.

 • Hej igen

  Du har nog helt rätt, gemene man skulle använda det mycket mer på det sättet. Vi har försökt hålla det minimalistiskt, men kanske inför vi en richtexteditor på sikt med några få enkla val.

  Tack för feedback, det uppskattas verkligen. Fortsätt gärna lämna fler förslag!

  Ha en riktigt bra söndag. 😀

  Björn Lilja VD
 • Kanske en knapp till för att infoga meljadress så att man slipper skriva (mailto:) förhand i promtfönstret. Alternativt att man får välja länk eller mejladress i promtfönstret. Om ni förstår vad jag menar.
  Ja, jag är lat...
  ;-)

  Bifogad fil:

 • Hej Ove!

  Tack för ditt förslag - kul att du väcker liv i den här gamla tråden! Haha, lat eller ej - det är klart att man vill att det ska vara smidigt 😉
  Jag kan inte lova någon ändring just nu, men jag för in det på förslagslistan så får vi ta hänsyn till det när vi förbättrar länkverktyget.

  Det som redan är beslutat är dock att vi närmast kommer att ändra länkverktyget så att det blir enklare att länka till andra inlägg i forumet. Den ändringen kommer om ett par veckor. Och i början på nästa år är planen att inför en richtexteditor (wysiwyg) för att göra det ännu enklare att skriva och redigera inlägg. Vi återkommer när vi vet mer om just mailto:-länkar.

  Ha det fint!

  Jonatan Larsson Operativ chef
 • ;-)

 • Hej!

  Den här länken fungerar inte:
  https://kundo.se/help-formating/

  Var hittar man formatteringsguiden?

  Daniel
 • Hej Daniel!

  Ajdå, den länken gick fel - tack för att du meddelade oss! Du hittar formatteringsguiden här: https://kundo.se/org/kundo/help-formating/

  Det går också att klicka på frågetecknet ovanför textfältet när du ska skriva kommentarer:

  Bifogad fil:

  Jonatan Larsson Operativ chef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.