Länk som är lång lägger sig utanför inlägget

Här har länken som en användare klistrat in vandrat ut utanför inlägget. Inte så vackert - borde inte detta radbrytas?

Bara en observation från idag. Har inte sett det förut så jag blev lite förskräckt :P

Kommentarer

• Hej Linda!

Du har alldeles rätt, självklart ska långa länkar radbrytas.

Jag föreslår att ni redigerar inlägg där långa länkar publiceras och istället använder Länk-knappen i inläggets formateringsverktyg. Då kan en beskrivande titel istället användas på länken.

Tack så mycket för att ni uppmärksammade oss på det här. Vi kikar vidare på hur vi kan förbättra automatisk infogning av radbryt.