Lägga till eller ta bort administratör i chatten och forumet.

Hej

Vi har ju både chatt och forum och ser att man kan lägga till administratör separat för dessa. Jag har lagt till en administratör på chatten nu men förstår att jag behöver göra det för forumet också. Vad är det för skillnad om denne bara ligger inlagd på den ena? Verkar som hen ändå kan vara inloggad och svara på foruminlägg?!

Om vi vill plockar bort en administratör för chatten, vad händer då med alla chattar?
Finns just nu chattar som behöver taggas upp med dennes namn som vi inte vill tappa bort.

Hälsningar
Vanessa

Kommentarer

• Hej Vanessa.

Tack för din fråga!

Vad är det för skillnad om en redaktör bara har behörighet till Kundo Chat och inte Kundo Forum?

Behörigheten avgör var en inloggad redaktör kan agera representant för organisationen och vad som syns i dashboard. Det betyder att en redaktör som inte har Kundo Forum inte kommer att se nya obesvarade foruminlägg i sin dashboard.

Det verkar som att en inloggad redaktör som saknar behörighet kan svara på inlägg?

Men en inloggad redaktör kan skriva kommentarer direkt på foruminlägg precis som alla vanliga användare. Men dessa svar kommer inte markeras som ett svar från er organisation.

Kommentaren kommer att komma in i Kundo dashboard som obesvarad och behöva besvaras av en redaktör som är behörig.

Om vi vill plockar bort en redaktör för chatten, vad händer då med alla chattar?

Chattarna kommer att finnas kvar och det kommer att synas att det är den redaktör som nu är borttagen som chattat.

Det kommer inte gå att filtrera på den redaktören som är borttagen. Bara aktuella redaktörer visas i menyn som styr filtreringen.

Hör gärna av dig igen om ni har ytterligare funderingar!
    Carl-Fredrik Pettersson Utveckling & support
  • Hej

Tack för alla bra svar smile

Vanessa