Går det att sätta hög prioritet på mejl?

Hej, vi skulle önska att man kunde lägga hög prioritet på mejl vi skickar från kundo.

Kommentarer

• Hej Julia,
    Vad kul att du hör av dig.

Det går faktiskt att sätta en automatisk regel för att prioritera mail i Kundo.
    Via meny->inställningar->Automatiska regler kan du sätta upp regler för vilka mail som ska prioriteras högre respektive lägre. T.ex. kan ni ställa in att alla mail från en viss adress ska prioriteras högre.

Hoppas det är vad ni söker.

Hojta till om jag kan hjälpa till med något annat
    Glada hälsningar Anna
    Anna Degrell Customer Success Manager
  • Hej Anna!

Inte det jag menar utan i t.ex. Outlook kan jag skicka ett mejl och då lägga till i mejlet att det är prioriterat så mottagaren ser att jag måste få svar fort. Förstår du hur jag menar?
    Julia
  • Hej Julia!

Att sätta hög prioritet på mejl som du nämner är en Outlook-specifik funktion, så det fungerar bara om ni skickar ett mejl till någon som använder Outlook. Men jag antar att det är för interna mejl i er organisation som ni vill ha möjlighet att sätta hög prioritet?

Vi har fått det här önskemålet tidigare så jag har skrivit ner att ni också önskar detta nu.

Mvh Annika
    Annika Lindstedt User experience designer