Kundo.se på engelska fungerar inte

Hej! Jag skulle vilja ha info om facebook applikationen för kundo men gärna på engelska.
Kan ni hjälpa?

Marc Dudmish Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Marc!

Vi har ingen dokumentation på engelska i dagsläget men jag skickar dig instruktioner på engelska via mail så har du det.

Den svenska instruktionen hittar du via meny->inställningar->facebookapplikation direkt i Kundo.

Ha det toppen!

Anna Degrell Customer Success Manager
  • Tack!

Marc Dudmish
  • Ni såg att länken på den engelska flaga fungerar inte? 😀

Marc Dudmish
  • Hej igen,

Jag är ju knäpp, det finns visst engelska instruktioner för Facebook applikationen direkt i Kundo!

Har du ställt in språket på din egen användare (klicka på din profilbild uppe till höger för att ställa in) till engelska så kommer instruktionerna att vara på engelska. Gå till Settings->Facebook application så hittar du instruktioner.

Observera att Facebook flyttat vart man hittar sitt Facebook ID, det är inte längre samma som finns i URLen utan du hittar det i Page Info på er Facebooksida. Här hittar du en bra bild för hur du hittar ert Facebook ID.

Ang. att inte den engelska sidan för Kundo.se inte fungerar så kan jag inte återskapa problemet, för mig ändras språket. Har du provat att rensa dina cookies?

Glada hälsningar Anna