Kundo blir lite bredare

Som inloggad redaktör kommer du märka att Kundo blivit lite bredare om du använder en stor skärm. Detta gör att det exempelvis finns mer yta till att se innehåll i din dashboard, att läsa och svara på mail, samt granska statistik.

Kundo Forum påverkas just nu inte av denna justering eftersom bakgrundsbilder i forumen ofta är anpassade efter en specifik bredd på innehållet.

Marcus Linder Utveckling & support Rapportera olämpligt innehåll